Όλα τα Άρθρα, Νέα

Οι Dermaistas συναντούν το BALM Beauty Keeper για την πιο… cool καλοκαιρινή προσφορά!

Αναζητώντας πάντα τρόπους να δημιουργούμε ευκαιρίες, προσφορές και ιδανικές προτάσεις για όλες και όλους εσάς, οι Dermaistas ξεκινήσαμε τη συμπόρευσή μας και τη συνεργασία μας, με το Balm.gr για την απόλυτη προσφορά, την πιο… cool προσφορά του καλοκαιριού!

Δημιουργήσαμε έτσι με, το πιο trend μίνι ψυγείο καλλυντικών, το Balm Beauty Keeper μια σειρά από Cool Pakcs για να ικανοποιήσουν και τις πιο υψηλές K-Beauty απαιτήσεις!

Από την 1η Ιουνίου και για περιορισμένο χρόνο, αξιοποιείστε την πιο ελκυστική ευκαιρία του καλοκαιριού για εσάς που ξέρετε τη σημασία της λεπτομέρειας στο skincare!

Διαλέξτε το Dermaistas Cool Pack που σας ταιριάζει και αποκτήστε το Balm Beauty Keeper, αξίας 79,00€ με εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών και σε συνδυασμό με αυθεντικά K-Beauty προϊόντα από τα brands που εμπιστεύονται τους Dermaistas, σε συνολική έκπτωση 20%!

Το Balm Beauty Keeper έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σταθερά χαμηλή θερμοκρασία 4 με 5 βαθμούς, που είναι η ιδανική θερμοκρασία για skincare προϊόντα! Είναι μικρό, ελαφρύ, με καμπύλες, στοιχεία που το καθιστούν ιδανικό για να ταιριάξει, στο μπάνιο σας, στο υπνοδωμάτιό σας, στο πιο απαιτητικό μπουντουάρ και να σας ακολουθήσει εύκολα στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Περιηγηθείτε στο κατάστημα του Dermaistas.gr, διαλέξτε το Cool Pack που σας ταιριάζει, ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@dermaistas.gr για να δημιουργήσουμε μαζί το εξατομικευμένο Cool Pack που επιθυμείτε και… κερδίστε διπλά!