Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας επιλέγετε την ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία, στην ενότητα «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΡΕΩΣΗΣ».

Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση, σας αποστέλλεται αυτόματα e-mail και η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της!

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών με τις οποίες συνεργαζόμαστε για αποστολές εντός Ελλάδας είναι οι, ACS, Speedex και Γενική Ταχυδρομική.

Η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε για στην Κύπρο είναι η ACS courier.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Ναι μπορείτε! Κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας στην ένδειξη «ΣΗΜΕΙΩΣΗ»  έχετε τη δυνατότητα να γράψετε με ποια εταιρεία θέλετε να γίνει η αποστολή (ACS, Speedex ή Γενική Ταχυδρομική).

Σε κάθε άλλη περίπτωση,  με γνώμονα αποκλειστικά την γρηγορότερη παράδοση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η αποστολή θα γίνεται με μία από τις δύο εταιρείες, από το κατάστημά μας,  με βάση το «φόρτο» κάθε εταιρείας το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για την Ελλάδα

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες αξίας 40€ και άνω.

Έξοδα αποστολής 3,50€ ανά παραγγελία για παραγγελίες αξίας κάτω των 40€.

Υπηρεσία αντικαταβολής 2,50€ ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας.

Για την Κύπρο

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες αξίας 90€ και άνω.

Έξοδα αποστολής 8€ ανά παραγγελία για παραγγελίες αξίας κάτω των 90€.

Η υπηρεσία αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές στην Κύπρο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εντός Ελλάδας: Οι παραγγελίες εντός Θεσσαλονίκης, Αττικής, και σε μεγάλα αστικά κέντρα παραδίδονται σε 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα παραδίδονται σε 3 έως 6 εργάσιμες ημέρες. Σε απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τα δρομολόγια των εταιρειών courier. 

Κύπρος: Οι παραγγελίες για την Κύπρο παραδίδονται καθημερινά από εμάς στην ACS courier αμέσως μετά την τραπεζική επιβεβαίωση της πληρωμής και ξεκινούν το ταξίδι τους για Κύπρο 2 φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα  κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Οι παραγγελίες στην Κύπρο παραδίδονται εντός 15 ημερολογιακών ημερών.

ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ;

Όλα μας τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα.

Πιο κάτω θα δείτε λεπτομέρειες για το ακριβές ωρολόγιο πρόγραμμα αποστολών των παραγγελιών σας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας λαμβάνεται αυτόματα ένα e-mail που φέρει στο θέμα τη φράση «Η παραγγελία σας στο Dermaistas.gr έχει ληφθεί».

Aυτό το e-mail αναφέρει στοιχεία όπως τον μοναδικό τετραψήφιο αριθμό της παραγγελίας σας την κατάσταση της παραγγελίας σας αλλά και τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Κατά την διαδικασία που πραγματοποιείται την παραγγελία σας στο πεδίο Σημειώσεις παραγγελίας είναι εξαιρετικά βοηθητικό να αναφερθούν στοιχεία όπως :

-To όνομα που αναγράφετε στο κουδούνι ή το θυροτηλέφωνο, εφόσον διαφοροποιούνται από το δικό σας.

-Εάν είναι εργασιακός χώρος είναι χρήσιμο να αναφέρετε την επωνυμία της εταιρείας , του καταστήματος, της επιχείρησης και αν υπάρχει λόγος το νούμερο του γραφείου ή τον όροφο.

Οι παραπάνω πληροφορίες βοηθούν ιδιαίτερα στην πιο γρήγορη παράδοση και αποτρέπουν την πιθανότητα το δέμα να βγει «αγνώστου παραλήπτη». Αποτρέπει τουλάχιστον 1 με 2 ημέρες περαιτέρω καθυστέρησης.

-Τι σημαίνει «το δέμα βγήκε αγνώστου παραλήπτη»: H παραγγελία σας έφθασε μέχρι τη διεύθυνση που έχει δηλωθεί αλλά δεν έχει βρεθεί το σωστό κουδούνι ή πόρτα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 13:00 από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή παραδίδονται την ίδια ημέρα από το κατάστημά μας στην εκάστοτε εταιρεία courier ώστε να ξεκινήσει η πορεία του προς τον παραλήπτη

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 13:00 παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από το κατάστημά μας στην εκάστοτε εταιρεία courier ώστε να ξεκινήσει η πορεία του προς τον παραλήπτη

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Παρασκευή από τις 14:00 και μετά,  καθώς και οι παραγγελίες του Σαββάτου και της Κυριακής παραδίδονται από το κατάστημά μας προς αποστολή στην εκάστοτε εταιρεία courier τη Δευτέρα.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται ημέρα αργίας αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

*Οι εργάσιμες ημέρες είναι Δευτέρα έως Παρασκευή

*Οι ημερολογιακές ημέρες είναι Δευτέρα έως Κυριακή

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελίας σας βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας: Έχουμε λάβει την παραγγελία σας και βρίσκεται στο στάδιο πριν το «πακετάρισμα».

Η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε: Η παραγγελία σας είναι έτοιμη μέσα στο πακέτο της και αναμένεται η παραλαβή της από την εταιρεία courier. Στο συγκεκριμένο ενημερωτικό που θα λάβετε, αναγράφονται τόσο η εταιρεία που έχει γίνει η αποστολή όσο και ο αριθμός αποστολής.

Η παραγγελία ακυρώθηκε: Κάτι δεν έχει πάει καλά κατά τη διαδικασία της παραγγελίας και αυτή δεν έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να πραγματοποιήσετε ξανά τη διαδικασία.

Σε ό,τι αφορά τις παραγγελίες που επιλέγετε την «Τραπεζική Μεταφορά» ως μέθοδο πληρωμής αυτή μένει σε αναμονή μέχρι να ολοκληρωθεί η τραπεζική μεταφορά. Όταν εξακριβωθεί η μεταφορά των χρημάτων η παραγγελία σας μπαίνει στο στάδιο της επεξεργασίας και της αποστολής.

Οι παραγγελίες με μέθοδο πληρωμής την «Τραπεζική Μεταφορά» μένουν σε αναμονή 7 ημερολογιακές ημέρες. Στη συνέχεια, και εφόσον δεν υπάρχει ενημέρωση από τον πελάτη για την μεταφορά, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.