Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από το Dermaistas.gr με διάφορους τρόπους: 

A. Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα 

Εξόφληση της παραγγελίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Visa & Mastercard. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από τραπεζικό σύστημα ασφαλείας * (ePOS Paycenter), το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL).

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία, καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το dermaistas.gr  μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Η εταιρεία μας δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Η διαδικασία πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι πολύ απλή:
-Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής «Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα».
-Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον* (ePOS Paycenter).Συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία και επιλέγετε «Πληρωμή».

-Ολοκληρώνοντας την πληρωμή, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail.

Β. Πληρωμή μέσω του Viva Wallet Smart Checkout

To Viva Wallet Smart Checkout παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής με Κάρτα ή υπηρεσίες όπως Google Pay, κ.α., με την μέθοδο ανακατεύθυνσης του πελάτη στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών του Viva Wallet.

Γ. Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα σε Δόσεις 

To Dermaistas.gr σας δίνει τη δυνατότητα μέσω τραπεζικού συστήματος ασφαλείας* (ePOS Paycenter) να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικής κάρτας με 3  άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω των 90€.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής «Πιστωτική Κάρτα-Δοσεις».

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία, καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το dermaistas.gr  μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Η εταιρεία μας δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Δ. Πληρωμή με Αντικαταβολή (Εντός Ελλάδος)

Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται από τον πελάτη προς τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση, με μετρητά. Το επιπλέον κόστος για πληρωμή με αντικαταβολή ανέρχεται σε 2,50€.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Box Now, υπηρεσία αντικαταβολής (pay on the go) : Η εταιρεία παρέχει την υπηρεσία αντικαταβολής αλλά μόνο με ηλεκτρονική πληρωμή μέσω link που λαμβάνετε στο κινητό τη στιγμή που το δέμα σας φτάνει στη θυρίδα, και όχι με μετρητά ή με χρεωστική-πιστωτική κάρτα την ώρα της παραλαβής του δέματος.

Η Box Now ΔΕΝ έχει υπηρεσία παράδοσης, διανομείς ή καταστήματα παραλαβής. Τα δέματά παραλαμβάνονται από τους πελάτες / παραλήπτες από την θυρίδα που έχουν επιλέξει οι ίδιοι. Η Box Now αποστέλλει έναν μοναδικό 6ψήφιο κωδικό με μήνυμα (sms), στο κινητό του παραλήπτη, τον οποίο χρησιμοποιεί στο Locker, ώστε να ανοίξει η θυρίδα και να παραλάβει το δέμα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας . H Βox Now δεν «καλύπτει» ακόμη ολόκληρη την Ελλάδα παρα μόνο, περιοχές και πόλεις που έχουν εγκατασταθεί οι θυρίδες της εταιρείας.

*Η τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η Τράπεζα Πειραιώς μέσω της οποίας εξυπηρετούνται οι πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες οποιασδήποτε Τράπεζας.

** Η συγκεκριμένη μέθοδος πληρωμής δεν είναι διαθέσιμη στην Κύπρο.

Ε. Άμεση Κατάθεση Σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης σημειώστε το ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας για να γίνει η απαραίτητη διασταύρωση. Εντός 24 ωρών από την ώρα της παραγγελίας είναι απαραίτητο να μας αποσταλεί το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@dermaistas.gr ώστε να δεσμευτούν τα προϊόντα και να προχωρήσει στη συνέχεια η αποστολή τους. Το βήμα αυτό είναι απαραίτητο ιδιαίτερα εάν η μεταφορά των χρημάτων πραγματοποιείται από άλλη τράπεζα εκτός της Πειραιώς. Μετά την παρέλευση του 24ώρου χωρίς επιβεβαίωση της κατάθεσης του αντιτίμου η παραγγελία ακυρώνεται.

Σε περίπτωση μεταφοράς από λογαριασμό τράπεζας διαφορετικής της Πειραιώς, ο αγοραστής επιβαρύνεται με το σύνολο της τραπεζικής προμήθειας αποστολής εμβάσματος.

Ο λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε ή να μεταφέρετε τα χρήματα είναι: GR41 0172 2220 0052 2210 1202 951  της Τράπεζας Πειραιώς.

Δικαιούχος Τραπεζικού Λογαριασμού: Excellent Choices (ΑΦΜ 800982380)