Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από το Dermaistas.gr με διάφορους τρόπους: 

Α. Κατάθεση Σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Ο λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε ή να μεταφέρετε τα χρήματα είναι: GR41 0172 2220 0052 2210 1202 951  της Τράπεζας Πειραιώς.

Δικαιούχος Τραπεζικού Λογαριασμού: Excellent Choices (ΑΦΜ 800982380)

Κατά την κατάθεση ή μεταφορά ,του ποσού που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας,  σε τραπεζικό λογαριασμό, είναι απαραίτητο να δηλώσετε το επώνυμό σας και τον μοναδικό τετραψήφιο αριθμό της παραγγελίας που θα σας έχει αποσταλεί με την ολοκλήρωσή της.

Στη συνέχεια, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@dermaistas.gr ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας. Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε, αφού ολοκληρώσετε τη συναλλαγή, να μας στείλετε με e-mail στο info@dermaistas.gr το αποδεικτικό κατάθεσης.

Σε περίπτωση μεταφοράς από λογαριασμό τράπεζας διαφορετικής της Πειραιώς, ο αγοραστής επιβαρύνεται με το σύνολο της τραπεζικής προμήθειας αποστολής εμβάσματος.

Β. Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα 

Εξόφληση της παραγγελίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Visa & Mastercard. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από τραπεζικό σύστημα ασφαλείας * (ePOS Paycenter), το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL).

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία, καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το dermaistas.gr  μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Η εταιρεία μας δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Η διαδικασία πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι πολύ απλή:
-Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής «Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα».
-Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον* (ePOS Paycenter).Συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία και επιλέγετε «Πληρωμή».

-Ολοκληρώνοντας την πληρωμή, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail.

Γ. Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα σε Δόσεις 

To Dermaistas.gr σας δίνει τη δυνατότητα μέσω τραπεζικού συστήματος ασφαλείας* (ePOS Paycenter) να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικής κάρτας με 3  άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω των 90€.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής «Πιστωτική Κάρτα-Δοσεις».

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία, καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το dermaistas.gr  μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Η εταιρεία μας δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Δ. Πληρωμή με Αντικαταβολή (Εντός Ελλάδος)

Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται από τον πελάτη προς τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών (EΛΤΑ Courier) κατά την παράδοση, με μετρητά. Το επιπλέον κόστος για πληρωμή με αντικαταβολή ανέρχεται σε 2,50€.

*Η τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η Τράπεζα Πειραιώς μέσω της οποίας εξυπηρετούνται οι πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες οποιασδήποτε Τράπεζας.

** Η συγκεκριμένη μέθοδος πληρωμής δεν είναι διαθέσιμη στην Κύπρο.