Γιατί Dermaistas

Το Dermaistas.gr είναι ένα επιχειρηματικό εγχείρημα, αλλά και ένα κοινωνικό εγχείρημα.  

Φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα Κίνημα Προσιτής Πολυτέλειας, δίνοντας σε περισσότερες και περισσότερους, τη δυνατότητα πρόσβασης σε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, ξεκινώντας φυσικά, από τα προϊόντα περιποίησης δέρματος, που προτείνει το ίδιο το Dermaistas.gr.

Επιλέγουμε συνειδητά, να έχουμε περισσότερες φίλες και φίλους, περισσότερες και περισσότερους Dermaistas, που θα απολαμβάνουν χαμηλότερες τιμές. Πιστεύουμε στην κερδοφορία του πλήθους και όχι του υψηλού κόστους. Γι` αυτό θα διαπιστώσετε, ότι αρκεί να κάνετε εγγραφή και να δημιουργήσετε λογαριασμό ακόμα και χωρίς την παραμικρή αγορά, για να εξασφαλίσετε δικαίωμα σε μόνιμη έκπτωση μέλους, για πάντα, όσες φορές και όποτε (άμεσα ή αργότερα) αποφασίσετε να προμηθευτείτε κάποιο προϊόν.

Αποφασίσαμε να απευθυνθούμε αρχικά στην πιο παραδοσιακή (αλλά και σύγχρονη) πηγή της Γνώσης της περιποίησης δέρματος στην Άπω Ανατολή, τη Ν.Κορέα, με επιλεγμένα Best Sellers γνωστών Brands. Από αυτά, τρία Brands, By Wishtrend, Dear Klairs και Haruharu, επέλεξαν τους Dermaistas ως άμεσους συνεργάτες στην Ελλάδα,  για να πραγματοποιήσουν την πρώτη επίσημη είσοδό τους στην ελληνική αγορά, ενώ απευθείας συνεργασίες έχουμε αναπτύξει με Benton, Pyunkang Yul, FAU, και Lovbod.

Ξέρουμε πόσο εκνευριστικό είναι εκτοξεύεται η τιμή στα ύψη λόγω του… διψήφιου σε αξία κόστους μεταφορικών από την άλλη άκρη της γης. Επιλέγοντας Dermaistas κερδίζετε από τα χαμηλότερα εγχώρια μεταφορικά, είτε τα δωρεάν μεταφορικά ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας.

Ξέρουμε πόσο προβληματικό μπορεί να είναι, να εμπιστευθείς κάποιον που βρίσκεται… σε άλλο ημισφαίριο. Γι` αυτό φροντίζουμε να μας βρίσκετε εύκολα στο e-mail, στα social media, στο τηλέφωνο. Όλα τα στοιχεία για να έρθετε σε επαφή μαζί μας, είναι διαθέσιμα στο πεδίο επικοινωνίας του e-shop.

Και βέβαια, επειδή ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι, θέλουμε ως Κίνημα, να στηρίζουμε και σημαντικές κοινωφελείς πρωτοβουλίες. Γι` αυτό, ένα ποσοστό των εσόδων του Dermaistas.gr από κάθε σας αγορά, θα αποδίδεται υπέρ κοινωφελών δράσεων και φορέων, μέσα από το πρόγραμμα «κουμπαράς-προσφοράς».

Γίνε λοιπόν κι εσύ Dermaistas. Μπες στο κίνημα και διάδωσε την ιδέα.