Όλα τα Άρθρα

Τα προνόμια των Dermaistas!

Κίνημα σημαίνει συμμετοχή.

Μπες στο κίνημα λοιπόν με την εγγραφή που διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα! Κέρδισε ξεχωριστά προνόμια, τα οποία θα πληθαίνουν, όσο οι Dermaistas θα γίνονται περισσότερες και περισσότεροι.

Με την εγγραφή σου στους Dermaistas κερδίζεις αυτόματα!

1) Μόνιμη έκπτωση 3%, ως εγγεγραμμένο μέλος, σε κάθε αγορά σου!

2) Το μοναδικό δικαίωμα, να συνδυάζεις τις εκπτώσεις: αυτές που θα εξασφαλίζεις ως Dermaistas, με οποιαδήποτε προσφορά «τρέχει» στην αρχική σελίδα για μέλη και μη μέλη. Για παράδειγμα, αν κάποιο προϊόν βρίσκεται σε περίοδο έκπτωσης12% εσύ θα μπορείς να συνδυάσεις το μόνιμο 3%, αυξάνοντας τη συνολική προσωπική σου έκπτωση σε 15%.

3) Τη δυνατότητα πρόσβασης σε προσφορές-εκπλήξεις, που θα “τρέχουν” στη διάρκεια του έτους, αποκλειστικά για τα εγγεγραμμένα μέλη Dermaistas.

4) Την ευκαιρία να γίνεις premium μέλος για έναν χρόνο με τη συμπλήρωση αγορών ύψους 800 ευρω. Η ιδιότητα του Premium μέλους θα ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου της επόμενης χρονιάς. Τα Premium μέλη, θα απολαμβάνουν για έναν χρόνο εξαιρετικά προνόμια, που γνωστοποιηθούν σύντομα.

5) Φυσικά, τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι έγκαιρα για κάθε νέο και για κάθε προσφορά μέσω του Newsletter μας.

6) Επιπλέον, επειδή κίνημα σημαίνει και προσφορά, ένα σημαντικό προνόμιο είναι η ικανοποίηση  της συμμετοχής σε δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα, που θα ενισχύουμε με μέρος των χρημάτων που διαθέτεις για τις αγορές σου και για τις οποίες θα ενημερώνεσαι μέσω του Newsletter, ώστε αν θέλεις να συμμετέχεις και με τη φυσική σου παρουσία.

Και επειδή είμαστε ακόμα στην αρχή, μπορείτε να είστε σίγουρες και σίγουροι, ότι ακολουθούν πολύ περισσότερα καλά νέα!

Θέλω να γραφτώ τώρα!