Όλα τα Άρθρα, K-Beauty

Οι Dermaistas επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν την Κορέα στην 87η ΔΕΘ στον τομέα των K-Beauty brands!

Είμαστε υπερήφανοι, διότι η Ν.Κορέα, μέσω του KOTRA που είναι ο Οργανισμός Προώθησης Εξωτερικού Εμπορίου της χώρας, επέλεξε τους Dermaistas, για να εκπροσωπήσουν τον τομέα του K_Beauty με επιλεγμένα κορεατικά καλλυντικά στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τον περασμένο Σεπτέμβριο!

Η εκπροσώπηση της Κορέας σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης έρχεται ως αναγνώριση για τη διαρκή μας προσπάθεια, να είμαστε οι αξιόπιστοι Έλληνες άμεσοι συνεργάτες καταξιωμένων και δυναμικών κορεατικών brands ομορφιάς και προϊόντων περιποίησης για την επιδερμίδα, τόσο μέσω του eshop λιανικής Dermaistas.GR, όσο και μέσω του eshop χονδρικής Dermaistas.COM.

Ακόμα περισσότερο, φροντίζουμε να είμαστε καλοί αγωγοί μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας-Ν.Κορέας.

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η ανταπόκριση στο γεύμα που οργανώσαμε ως Dermaistas για τη σύσφιξη των σχέσεων της μόνιμης αντιπροσωπείας του KOTRA στην Πρεσβεία της Κορέας στην Αθήνα με εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης.

Με οικοδεσπότες τους ιδρυτές των Dermaistas Βαγγέλη Μωυσή και Φιλία Νομικού, στο γεύμα που παρατέθηκε προς τιμήν του Γενικού Διευθυντή του KOTRA Athens κ. Ilhoon Ko, παραβρέθηκαν:

ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Βουλευτής και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας-Κορέας κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο μηχανικός, επιχειρηματίας και Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Πάρις Μπίλλιας, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής κ. Στέλιος Βαλιάνος, ο μηχανικός, επιχειρηματίας και Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στο Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Τσακούμης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELEXPO ΔΕΘ κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών και του μεγάλου ασφαλιστικού οργανισμού INTERLIFE κ. Ιωάννης Βοτσαρίδης.

Ιδιαίτερη στιγμή για μας η επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή του KOTRA Athens κ. Ilhoon Ko, και της συνεργάτιδάς του Τόνιας Μαλίδη στις εγκαταστάσεις των Dermaistas, όπου συνάντησαν τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό των Dermaistas και είχαμε την ευκαιρία να του προσφέρουμε δύο βιβλία με την ιστορία της Θεσσαλονίκης και σύγχρονες απεικονίσεις της μέσα από τον φακό ανθρώπων των media της πόλης.

*Σημειώνουμε ότι δεν είχαμε προβάλει κάτι το προηγούμενο διάστημα, από τη δραστηριότητά μας στη ΔΕΘ, λόγω του δράματος που βίωσαν εκείνες τις μέρες και συνεχίζουν να βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας, λόγω των ακραίων φυσικών φαινομένων που έπληξαν τη χώρα και κυρίως τη Θεσσαλία.