Όλα τα Άρθρα, Νέα

Αντιστεκόμαστε στην Ακρίβεια – Απορροφούμε νέα Κόστη

Φίλες και φίλοι, επί μακρόν στο Dermaistas.GR, έχουμε καταφέρει -ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ- να απορροφούμε αλλεπάλληλες αυξήσεις που επιβαρύνουν σε παγκόσμιο επίπεδο τις τιμές των προϊόντων, συνεπεία της μακροχρόνιας ενεργειακής κρίσης, αλλά και της επιδείνωσης που επέφερε ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Ήδη έχουμε απορροφήσει σημαντικά ποσοστά αυξήσεων είτε στις τιμές προμήθειας των προϊόντων στις οποίες προχώρησαν κάποιες εταιρείες, είτε στο κόστος μεταφοράς, είτε στο κόστος εκτελωνισμού, είτε στα λειτουργικά κόστη των δικών μας εγκαταστάσεων.

Θεωρούμε άλλωστε και δική μας ευθύνη, να εξακολουθούμε να παρέχουμε την ευχέρεια εύκολης πρόσβασης σε προσιτά K-Beauty προϊόντα, προστατεύοντας την ευχέρεια των φίλων μας να μας προτιμούν, χωρίς να θυσιάζουν άλλες σημαντικές, ή ενδεχομένως σημαντικότερες προτεραιότητες, για την προμήθεια βασικών αγαθών της καθημερινότητας.

Χάρη και στη δική σας εμπιστοσύνη, αλλά και στην καλή απ` ευθείας συνεργασία που διατηρούμε με τις περισσότερες από τις εταιρείες των οποίων προϊόντα διακινούμε, οι DERMAISTAS παραμένουν και θα συνεχίσουν να παραμένουν πιστοί στη φιλοσοφία τους: κίνημα προσιτής πολυτέλειας για την φροντίδα της επιδερμίδας.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επιπλέον, ακριβώς επειδή αρνούμαστε να αιφνιδιάζουμε όσους μας εμπιστεύονται, σας ενημερώνουμε ότι οι τιμές μας παραμένουν ως επί το πλείστον σταθερές, και ΜΟΝΟ σε ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, θα υπάρξει η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ τιμών (της τάξεως των 1,5 – 2,5 ευρώ), μετά το ΠΑΣΧΑ.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε