Όλα τα Άρθρα, Ενημέρωση

Γιατί μαύρο ρύζι

Το μαύρο ρύζι ή «απαγορευμένο ρύζι», αφού κάποτε το απολάμβαναν μόνο οι πλούσιοι και οι βασιλείς στην Ασία, είναι ένα συστατικό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Είναι γεμάτο με πολυφαινόλες και φλαβονοειδή, τα οποία προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ παράλληλα προωθεί την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Το μαύρου ρύζι, έχει 4 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από τα μαύρα φασόλια, 2,5 φορές περισσότερα από τα βατόμουρα και 3,4 φορές περισσότερα από τα σταφύλια. Όταν περνά τη διαδικασία της ζύμωσης, όπως συμβαίνει σε όλα τα προϊόντα της HaruHaru η αντιοξειδωτική δράση του μαύρου ρυζιού ενισχύεται ακόμη περισσότερο, κατά 4 φορές.