Όλα τα Άρθρα, K-Beauty

Νέες εγκαταστάσεις για τα eshops DERMAISTAS και την Excellent Choices P.C.

Επειδή εμπιστοσύνη σημαίνει “πρόσωπο”, σας καλωσορίζουμε και σας παρουσιάζουμε τις νέες μας εγκαταστάσεις στην ανατολική Θεσσαλονίκη!

Σε έναν λιτό, αλλά εξαιρετικά λειτουργικό χώρο, στεγάζονται: η έδρα της “μαμάς” εταιρείας Excellent Choices PC, και η Αποθήκη Ροής που υποστηρίζει την καθημερινή λειτουργία των δύο eshops Dermaistas, δηλαδή

  • το eshop λιανικού εμπορίου Dermaistas.gr για τις φίλες και τους φίλους που επιλέγουν τα καλύτερα κορεάτικα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας για την προσωπική τους περιποίηση,
  • και το eshop χονδρικής πώλησης Dermaistas.com που απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις εμπορίας καλλυντικών, ινστιτούτα αισθητικής, φαρμακεία, επιχειρήσεις υπηρεσιών ευεξίας και ιατρούς δερματολόγους σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η ομάδα της “Excellent Choices PC” και των eshop DERMAISTAS βρίσκεται καθημερινά επί ποδός, για τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Εκ των δύο συνιδρυτών, ο Βαγγέλης, έχει τη Γενική Διεύθυνση, καθώς και την ευθύνη επικοινωνίας με τις εταιρείες στη Νότια Κορέα και εξυπηρέτησης των πελατών χονδρικής σε όλη την Ελλάδα.

Η δεύτερη εκ των συνιδρυτών, η Φιλία, είναι η “ψυχή” του Dermaistas.gr, που ως Εκτελεστική Διευθύντρια, έχει μεταξύ άλλων ευθυνών, τον πρώτο λόγο στις επιλογές των προϊόντων που σας προτείνουμε και την εποπτεία του δικτύου συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών.

Η Στέλλα μας, είναι υπεύθυνη της καθημερινής εξυπηρέτησης πελατών του Dermaistas.gr (ναι, αυτή η γλυκιά φωνή που σας απαντά στο τηλέφωνο και φροντίζει για ότι χρειάζεστε).

O Ηλίας και η Γλυκερία έχουν την ευθύνη του Λογιστηρίου μας, ενώ η κυρία “Dizzy Agency” Μαίρη, με τους συνεργάτες της, έχουν την ευθύνη τεχνικής υποστήριξης των eshop και των social media των Dermaistas.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο, είναι ο σύγχρονος τρόπος αγορών και συναλλαγών, ο οποίος όμως προϋποθέτει την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και την απόλυτη διαφάνεια της επιχείρησης έναντι των πελατών της. Αυτή την διαφάνεια και την αξιοπιστία μιας επιχείρησης που σέβεται απόλυτα τις πελάτισσες και τους πελάτες που την προτιμούν, τους εργαζομένους της, και τους προμηθευτές της όπου γης, είμαστε αποφασισμένοι να υποστηρίζουμε με την καθημερινή μας πρακτική και με πρώτο μέλημα να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη σας!

Δίπλα στο γραφείο της Στέλλας, βρίσκεται η αίθουσα διαχείρισης αποθέματος λιανικής του Dermaistas.gr, όπου προετοιμάζονται οι καθημερινές σας παραγγελίες, για την παραλαβή τους από τους συνεργάτες των εταιρειών courier.

Το απόθεμα λιανικής τροφοδοτείται καθημερινά από την Αποθήκη Ροής. Εδώ φτάνουν οι παλέτες με τα προϊόντα του συνολικού τρέχοντος αποθέματος αφού προηγουμένως έχουν εκτελωνιστεί και ταξινομηθεί στην Κεντρική Αποθήκη μας. Εδώ, στην Αποθήκη Ροής προετοιμάζονται επίσης οι παραγγελίες χονδρικής προκειμένου να αποσταλούν σε φυσικά καταστήματα, άλλα eshops, ινστιτούτα, φαρμακεία και ειδικούς δερματολόγους σε όλη την Ελλάδα.

Οι εγκαταστάσεις μας δεν λειτουργούν ως φυσικό κατάστημα, αφού όλες οι πωλήσεις γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω των eshops DERMAISTAS, αλλά σε κάθε περίπτωση τα γραφεία μας είναι ανοιχτά για φίλες και φίλους που επιθυμούν να γνωριστούμε από κοντά.