Όλα τα Άρθρα, K-Beauty

Οι Dermaistas στη Ν.Κορέα για την Cosmobeauty Seoul 2022

Το Dermaistas.gr απέδειξε για μια ακόμα φορά στην πράξη, γιατί είναι το πιο ενημερωμένο και πιο οικονομικό eshop για αυθεντικά κορεάτικα καλλυντικά στην Ελλάδα, αλλά και τον λόγο που το εμπιστεύονται καταξιωμένα K-Beauty brands για να τα εκπροσωπεί στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ήμασταν το μόνο ελληνικό eshop που επικεντρώνεται σε K-Beauty προϊόντα, που ταξίδεψε ως τη Ν.Κορέα για να λάβει μέρος στην τριήμερη έκθεση Cosmobeauty Seoul 2022, τη διοργάνωση στην οποία χτυπούσε το τριήμερο 26-28 Μαΐου η “καρδιά” της K-Beauty αυθεντίας για τη φροντίδα της επιδερμίδας.

Εδραιώσαμε και επεκτείναμε άμεσες συνεργασίες που είχαμε ήδη συνάψει τον προηγούμενο χρόνο, με συμφωνίες που μας επιτρέπουν να εξακολουθούμε να απορροφούμε τις μεγάλες αυξήσεις του κόστους μεταφοράς και εκτελωνισμού των προϊόντων, διατηρώντας σταθερές τιμές και το Καλοκαίρι.

Ενδεχόμενη ανάγκη μικρής αναπροσαρμογής τιμών το φθινόπωρο, θα εξεταστεί εκ νέου τον Αύγουστο, πάντα όμως θα μένουμε πιστοί στην απόφασή μας, να είμαστε, όχι απλώς ένα eshop, αλλά ένα Κίνημα Προσιτής Πολυτέλειας στη φροντίδα της επιδερμίδας.

Στη Σεούλ είχαμε την ευκαιρία να προωθήσουμε νέες συμφωνίες και συνεργασίες, τις οποίες θα δείτε να εξελίσσονται τους επόμενους μήνες και ιδιαίτερα από τις αρχές του 2023, με πολλές εκπλήξεις, καινοτομίες και δυναμικές νέες προτάσεις με προϊόντα πρωτοεμφανιζόμενα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σας ευχαριστούμε πάντα για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση και σας βεβαιώνουμε ότι εργαζόμαστε σκληρά για να την ανταποδίδουμε με υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και τιμές στα περισσότερα προϊόντα μας τέτοιες, που να πιστοποιούν ότι το Dermaistas.gr είναι σύμμαχος της ομορφιάς σας, απέναντι στην ακρίβεια!